Η MEDICAL MPARKA

Ιατροτεχνολογικά και Φαρμακευτικά προϊόντα - Medical Mparka
Με αφετηρία την αναγνώριση των αυξημένων αναγκών στον τομέα της υγείας ο πρωταρχικός στόχος μας ήταν

να συμβάλλουμε ενεργά, προσφέροντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Έκτοτε, επικεντρωμένοι πάντα στην αναζήτηση της καλύτερης ποιότητας προϊόντων, διαμορφώσαμε πολυετείς συνεργασίες με αξιόπιστες και διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρίες, για να μπορούμε σήμερα να προμηθεύουμε δημόσιες και ιδιωτικές μονάδες υγείας σε ολόκληρη τη χώρα.

Ανάπτυξη και Εκσυχρονισμός

Έχοντας πλέον εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, η MEDICAL MPARKA συνεχίζει τη δυναμική της πορεία. Αναζητά διαρκώς νέα, πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα. Εκσυγχρονίζει τον τρόπο αποθήκευσης και διανομής, για την καλύτερη και ταχύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των μονάδων υγείας. Επικεντρώνεται στην άριστη συνεργασία με το προσωπικό των μονάδων αυτών, ενισχύοντας ουσιαστικά, εκείνους που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας, αλλά και της ποιότητας  ζωής των ασθενών.

Το όραμά μας

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, έκτασης 4.000τμ, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό εργάζεται καθημερινά με αίσθημα ευθύνης για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η MEDICAL MPARKA, ακολουθεί πιστά όλες τις διαδικασίες και τα απαιτούμενα πρότυπα ποιότητας. Η εντιμότητα, η ακεραιότητα και η διαφάνεια στις πράξεις μας, ενδυναμώνουν τις συνεργασίες μας, κρατώντας μας προσηλωμένους στο όραμά μας:

Την παροχή προϊόντων που θα συμβάλουν στην φροντίδα των ασθενών, ουσιαστικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Το όραμά μας